SON DAKİKA



Haber > Gündem > Osman Diyadin 'Gürsoy'a Yanlış Yapıldı'

Osman Diyadin 'Gürsoy'a Yanlış Yapıldı'

11 Şubat 2024 Pazar - 08:57




Gazeteci Osman Diyadin Ak Parti Trabzon'daki yerel çekişmeyi gündeme getirdi





Karadeniz Gazetesi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Diyadin Ak Parti'nin Trabzon adaylarını yorumlarken Arsin'de yanlış yapıldığını dile getirdi.

BU HAKSIZLIĞIN HESABINI SORARLAR

Osman Diyadin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ;

Trabzon Arsin ilçesinde mevcut belediye başkanı Sait Gürsoy’un yeniden aday gösterilmemesi kriz yarattı. Başarısız mı? Değil.. Üç dönememi takıldı? Hayır.. Anketlerden geri mi düştü? Önde çıktı!. Peki neden aday gösterilmedi!.. Kim müdahil oldu? Hangi Genel Başkan Yardımcısı!. Kim müdahil olmuşsa Başkan Gürsoy’a büyük haksızlık yapmış!.. Diyeceksiniz ki AK Parti Arsin’de kaybeder mi!. Çok zor!.. Çünkü; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kalesi Arsin. Kimi koyarsan banko!.. Ama “haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır” sözü benim için en geçerli olan duruştur. Gürsoy’a yanlış yapılmıştır.. Şimdi başka yerden aday olmasın diye gönlünü almak için uğraşmakta bunun kanıtıdır.. Ama Gürsoy bu yanlışı lideri Erdoğana yapmaz!.. Yapmaz ama bu haksızlığın hesabının sorulmasını ister..

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap