Özgür Özel açıkladı, Nedim Şener-Mücahit Birinci biririne girdi!
Yayın Tarihi: 14.08.2025 - 14:14
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB soruşturmasında tutuklu Murat Kapki ile avukatı AK Parti’li Mücahit Birinci arasında 2 milyon dolar ve yalan ifade pazarlığı olduğunu iddia etti. Savcılık resen olayla ilgili sorulturma başlatırken Nedim Şener de Özel ve Birinci'ye çok sert tepki gösterdi.
Kaynak:HABER MERKEZİ
CHP Genel BaşkanıÖzgür Özel, İBB soruşturmasında tutuklanan iş insanı Murat Kapki ve avukatı AK Partili Mücahit Birinci hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalarda Birinci'nin Kapki'ye "İki milyon dolar ve yalan ifade ver, seni dışarı çıkartırım" dediğini açıkladı.
Bu açıklamaların ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Bu soruşturma kapsamında Mücahit Birinci ve Murat Kapki'nin cezaevi görüşmeleri incelenecek.
Birinci'den iddialara ilişkin açıklama
Öte yandan Özgür Özel'in açıklamalarına karşı Mücahit Birinci X hesabından açıklama yayınladı. Birinci, "Şu zırvaların bitsin, sana kendi öngördüğüm sürede cevap vereceğim. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

Nedim Şener'den çok sert tepki: Mektubu g... sokarım
Nedim Şener de Özgür Özel, Murat Kapki ve Mücahit Birinci'yi hedef alarak, "Lan Özgür Özel, ahtapot Ekrem ile İstanbul’u soyan Murat Kapki gibi naylon faturacı hırsızlarla bir olup, kirli pazarlıkta benim adımı anan avukat Mücahit Birinci’nin g..üne o mektubu sokarım. Bunu hiç birinizin yanına bırakmam. Bakarsın yine bir asansörde karşılaşırız. Nasıl rüşvet çarkına battıysanız, oyununuz da açığa çıkıyor. Sen de bana attığın ve mahkemede mahkum olduğun iftiralarla kirlettiğin ağzınla adımı anma" dedi.
"Ulan g..."
Şener ve Birinci arasındaki atışma bu paylaşım sonrası devam etti. Her iki isim çok sert sözlerle birbirlerini suçladı.
