SON DAKİKA



Haber > Gündem > Özgür Özel: "Türkiye’yi iyi bir noktaya taşıyacağız"

Özgür Özel: "Türkiye’yi iyi bir noktaya taşıyacağız"

14 Ekim 2023 Cumartesi - 15:16




CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’u ziyaret etti. Özel, hedeflerinin Türkiye’yi iyi bir noktaya taşımak olduğunu vurguladı





CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, bugün CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’u ziyaret etti. Horzum, “Bugün burada tarihi bir güne tanıklık ediyoruz.

Sayın Grup Başkanımızı, Genel Başkan adayı olarak ağırlamak Denizli’yi çok mutlu etti.  Halkın iradesine karşı koymak mümkün değildir. Biz, halkın iradesini gördükten sonra; halka rağmen siyaset yapan bir Denizli ekibi olarak, CHP olarak; tavrımızı ortaya koyduk. Sayın Başkanımızı davet ettik” dedi.

Özel ise şunları söyledi:

“15 Eylül günü, adaylık açıklamamdan beri; Türkiye’nin dört bir tarafında il kongrelerine gidiyorum. En çok bulunmak istediğim il kongrelerinden bir tanesi; komşu ilimizin, Denizli’nin il kongresiydi. Tüm iller bizim için komşu il. Ama Denizli’de her seçim döneminde dayanışma içinde olduk. Kongresine gelemediğim illeri, mutlaka ziyaret edip; üyeleri ile seçilen delegeleri ile yönetimleri ile bir araya geliyorum. Kongrede, değerli başkanımızın kadrosu hem tazelendi, hem yenilendi, hem de güven tazeledi. Bundan sonraki süreçte de Denizli, kendilerine emanet. ‘İlk desteği Manisa’dan aldınız, ikinci ziyareti Denizli’ye yapmanız şart’ dedi sayın Başkan. Biz de öyle olunca, elbette İç Anadolu’da bir ziyaret turundayken; bu ziyareti Denizli’ye gerçekleştirdik. Hepimizin bir tek amacı var. CHP’nin daha iyi bir noktaya gelmesi ve seçmenin CHP’den talebinin, sesinin duyulması. Biraz önce başkan, o sesi duyduklarını ve bizi buraya davet ettiklerini söyledi. Koşa koşa geldik; hep birlikte en doğrusunu, en güzelini yapıp; önce partimizi sonra Türkiye’yi iyi bir noktaya taşıyacağız.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap