A+ A-
Yorum
10

Özlem Çerçioğlu iddiası! Whatsapp mesajları düştü! Gazeteci Barış Pehlivan paylaştı!

Yayın Tarihi: 13.08.2025 - 10:30
AYDIN Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu partisi CHP'den istifa etti. Bu gelişme dün gece ortaya çıkarken, bugün ortalık karıştı. Gazeteci Barış Pehlivan Whatsapp mesajları yayınladı. Aydın'da ortalık çok karışık.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Ankara kulisleri Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP'li üç belediye başkanının AK Parti'ye geçeceğini konuşuyor. 

Özlem Çerçioğlu'nun dün akşam istifa ettiği ortaya çıkmıştı. 

Whatsapp mesajları düştü

Özlem Çerçioğlu'nun istifası konuşulurken bu kez ortaya WhatsApp konuşmaları düştü. Özlem Çerçioğlu'nun personelinden de CHP üyeliğinden istifa etmelerini istediği öne sürüldü. 

Gazeteci Barış Pehlivan, Aydın Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının WhatsApp konuşmalarından kare paylaştı. Barış Pehlivan'ın gündeme oturan twiti şöyle:

Özlem Çerçioğlu iddiası olay Whatsapp mesajları düştü! Barış Pehlivan verdi - Resim: 0

Özlem Çerçioğlu iddiası olay Whatsapp mesajları düştü! Barış Pehlivan verdi - Resim: 1

Barış Pehlivan yerel medyanın istifaya ilişkin iddialarını da X hesabından paylaştı. İddiasına göre muhtarlar da baskı altına alındı. 


Özlem Çerçioğlu iddiası olay Whatsapp mesajları düştü! Barış Pehlivan verdi - Resim: 2