SON DAKİKA



Haber > Gündem > Özür yetmez karşılığı olacak!

Özür yetmez karşılığı olacak!

13 Mart 2017 Pazartesi - 08:03




Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda'nın skandal uygulamasına ilişkin Fransa'da açıklamalarda bulundu.





Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi'nin Türkiye'ye giremeyeceğini belirterek "Tatildeki Hollanda Büyükelçisi Türkiye'ye adım atamayacak; bizlerden özür dileyecekler" dedi.

ÖZÜR DİLEYECEKLER

Çavuşoğlu "Avrupa Birliği, Hollanda'ya tepki göstermelidir. Hollanda Türkiye'den özür dileyecek. Özür dilemediği sürece de adımlarımızı atmaya devam edeceğiz. Avrupa II. Dünya Savaşı'ndan önceki döneme gidiyor. Bizim maslahatgüzarımızı karakola götürüp hücreye attılar. Bir açıklama yapsınlar, hiçbir şey göremiyoruz. Avrupa Birliği arasındaki dayanışma işte; görüyoruz. Mert bir şekilde bu Hollanda'nın faşizan uygulamanın yanlış olduğunu Avrupalılardan da duymak istiyoruz. Sadece bize ders vermeye kalkmasınlar.

UCUZ POLİTİKAYA BAŞVURDULAR

Eleştiriler yapılacak mı, yapılmayacak mı; merakla bekliyorum. Büyükelçinin gelmemesi gerektiğini söyledik, Türk milletinden özür dilenmesini yazılı bir şekilde bekliyoruz. Hangi adımlar atacağımıza yönelik çalışmalarımız var. Birkaç oy alabilmek için, ki ondan da emin değiller. Bu ucuz politikaya başvurdular." dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap