SON DAKİKA



Haber > Gündem > Polislere talimat: Sürekli uyarın

Polislere talimat: Sürekli uyarın

16 Nisan 2020 Perşembe - 14:42




Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, havaların ısınmasıyla dışarıya daha fazla çıkan vatandaşların yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında anonslarla sürekli uyarılması talimatı verdi.





Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, havaların ısınmasıyla  dışarıya daha fazla çıkan vatandaşların yeni tip corona virüs (Kovid-19)  tedbirleri kapsamında anonslarla sürekli uyarılması talimatı verdi. 
Emniyet Genel Müdürlüğünün açıklamasına göre, Dikmen binasında Genel  Müdür Aktaş'ın başkanlığında, genel müdür yardımcıları ve daire başkanlarının  bizzat, il emniyet müdürleri ve polis moral eğitim merkezi müdürlerinin video  konferans yöntemiyle katıldığı koordinasyon toplantısı yapıldı.
 
Toplantıda konuşan Aktaş, yeni tip corona virüs (Kovid-19) ile  mücadelede sağlık çalışanları gibi emniyet personeline düşen görev ve  sorumluluğun çok fazla olduğunu vurgulayarak, özverili çalışmalarından dolayı  polislere teşekkür etti.
 
"Sürekli anons yapalım"
 
Aktaş, şunları kaydetti:
 
"Vatandaşlarımız havaların ısınmasıyla dışarı çıkıyor. Gerekli  anonslarımızı sürekli olarak yapalım. Sosyal mesafe kuralına uymayan  vatandaşlarımızı defaatle uyaralım. Maske üretim alanları ve ürünlerin fahiş  fiyatla satılmasına yönelik denetimler yapıyoruz. Kaçak üretimlerin ve fahiş  fiyatla ürün satılmasının önüne geçmek konusunda gerçekten çok iyi işler  çıkartıyorsunuz. Teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. İnternet ve sosyal medyadan  devletin ve milletin bütünlüğünü etkileyecek şekilde yapılan asılsız ve  provokatif paylaşımların önüne geçmek adına da gerekli çalışmalarımız  sürdürüyoruz."
 
"Terör örgütleriyle mücadelemizi özveri, kararlılık ve hassasiyetle  sürdüreceğiz"
 
Cezaevlerinden tahliye olanların sorunsuz şekilde yerlerine  ulaştırılmasından dolayı personeline teşekkür eden Aktaş, "Olası provokatif terör  eylemlerine karşı her zaman olduğu gibi tedbirli olmaya devam edeceğiz. PKK,  DHKP/C, FETÖ ve DEAŞ ile mücadelemizi daima özveri, kararlılık ve hassasiyetle  sürdüreceğiz." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap