SON DAKİKA



Haber > Gündem > Putin: Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Temmuz'da görüşeceğiz

Putin: Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Temmuz'da görüşeceğiz

12 Haziran 2024 Çarşamba - 09:20




Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile biraraya geldi. Putin görüşme sonrası yaptığı açıklamada, "Temmuz'da Astana'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceğim" dedi.





Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Kremlin Sarayı'nda görüştü.

Putin görüşme sonrası yaptığı açıklamada, "Geçen yıl iyi bir büyüme elde ettik ancak bu yıl ticarette ciro düzeyinde hafif bir düşüş yaşadık. Umarım yakın gelecekte bu durumu düzeltebiliriz. Türk dostlarımızın kriz durumlarını çözüme katkıda bulunma kararını şükranla alıyoruz. Tahıl anlaşmasının imzalanmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çok önemli payı oldu. Suriye krizinin çözümünde hep birlikte çok önemli rol oynadık. Bölgede durumun normale dönmesi için Astana formatını sürdürmek, terörle mücadelede etmek ve bize düşen her şeyi yapmanın bizim için önemli olduğunu düşünüyorum. Umarım yakın gelecekte 3-4 Temmuz'da Astana'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşme imkanımız olur" dedi.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap