SON DAKİKA



Haber > Gündem > Rasim Ozan Kütahyalı, Fatih Altaylı savaşı başladı: Sen kaşındın!

Rasim Ozan Kütahyalı, Fatih Altaylı savaşı başladı: Sen kaşındın!

30 Mayıs 2022 Pazartesi - 15:00




Rasim Ozan Kütahyalı, HaberTürk yazarı Fatih Altaylı'nın kendisi için ifade ettiği sözler sonrası, "Şimdi düştün elime, seni kimse kurtaramaz artık" ifadelerini kullandı.





HaberTürk yazarı  Fatih Altaylı, Rasim Ozan Kütahyalı için "Kıro, görgüsüz, pespaye" ifadelerini kullanmıştı. Rasim Ozan Kütahyalı, HaberTürk yazarı Fatih Altaylı'nın sözleri sonrası, "Fatih Altaylı denen obsesif tipin bana yalanlarla saldırdığı yazısını şimdi medya Radar’da gördüm… Eeeeee sen kaşındın Fatih… Şimdi düştün elime, seni kimse kurtaramaz artık" dedi.

"FATİH ALTAYLI ARAZI OLDU"

Kütahyalı, geçen hafta katıldığı "Ne Var Ne Yok" adlı YouTube programında Fatih Altaylı ile ilgili bazı iddialar ortaya atmış; şunları söylemişti:

"3 Temmuz'da ben varım kardeşim. En öndeydim dedim. Fatih Altaylı arazi oldu, sonra 2013-2014-2015’te FETÖ’yü destekledi Tayyip Erdoğan yok olsun diye. Tek o değil, ben bundan ötürü tutuklansınlar da demiyorum. O dönem konjonktürde bunlar Fethullah Gülen’i desteklediler. Net. Herkes biliyor bunu, sorsunlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a."

"Ben Fatih Altaylı değilim kardeşim, 3 temmuz operasyonunu en çok destekleyip arazi olacak karakterde adam değilim. O Fatih Altaylı. Her dönemin adamı o işte."


ROK'TAN ALTYALI'YA: ŞİMDİ DÜŞTÜN ELİME!

Kütahyalı, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Altaylı'ya yönelik şu ifadeleri kullandı:

"Fatih Altaylı denen obsesif tipin bana yalanlarla saldırdığı yazısını şimdi Medya Radar’da gördüm… Eeeeee sen kaşındın Fatih… Şimdi düştün elime, seni kimse kurtaramaz artık… Uğur Dündar’a da takıntılı nefretin var. Dündar’a da haksızlık etmişsin. O olayı da detaylı yazacağım.."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap