SON DAKİKA



Haber > Gündem > Saadet Trabzon'da sahaya indi

Saadet Trabzon'da sahaya indi

30 Ocak 2014 Perşembe - 09:11




Trabzon adaylarını ilan eden Genel Başkan Kamalak, "Her seçim önemlidir, önümüzdeki seçim daha önemli. Çünkü toprak ayağımızın altından kayıyor"





Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde partisinin aday tanıtım toplantısında, yerel seçimde Türkiye'nin sadece belediye başkanlarını değil, yönünü de belirleyeceğini vurguladı. Kamalak, "Her seçim önemlidir, önümüzdeki seçim daha da önemlidir. Çünkü toprak ayağımız altından kayıyor. 30 Mart'ta sandık başına gittiğiniz zaman hangi yöne gitmek istediğinize karar vereceksiniz. Bu seçim, yön belirleme seçimi olacaktır" dedi. İŞTE ADAYLAR Trabzon Büyükşehir: Dursun Ali Düzenli, Ortahisar: Mustafa Yılmaz, Akçaabat: Mehmet Kurt Araklı: Ümit İsmail Çebi, Beşikdüzü: Eşref Nuri Usta, Çarşıbaşı: Hidayet Kobya, Çaykara: İbrahim Öner, Dernekpazarı: Recep Yakuphan, Düzköy: Fevzi Serdar, Hayrat: Behram Yıldız, Köprübaşı: Mahmut Doğan, Maçka: Hikmet Aydın, Of: İrfan Saral, Sürmene: Ali Memiş, Şalpazarı: Ahmet Kıran, Tonya: Salih Erdoğan, Vakfıkebir: Ömer Bıyıklı, Yomra: Selçuk Atasoy.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap