SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şahin resmi başvuruyu yaptı

Şahin resmi başvuruyu yaptı

01 Kasım 2013 Cuma - 18:14




Eski HAS Parti Ordu İl Başkan Mustafa Kemal Şahin, AK Parti'den Ordu Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi.





AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Uğur Çelenk’e adaylık başvuru dosyasını teslim eden Mustafa Kemal Şahin, “Bilgi ve tecrübelerimi hemşerilerimin hizmetine sunmak amacıyla çıktığım bu yolda, pek çok kişi ile istişare ettim. Aile büyüklerim, memleketime daha önce hizmet etmiş öncü isimleri iş dünyasının pek çok öncü ismi, bölgenin önde gelen siyasetçileri, sivil toplum temsilcileri, pek çok yerel yönetici, akademisyenler, Ankara ve İstanbul’dan kanaat önderleri hepsi ‘kesinlikle aday ol’ dediler. İşte bugün bu teşvik ve öneri destek ve duaları yanıma alarak karşınızdayım. Seçimlerin bölgemize, ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı olarak karşınızdayım. Dünya lideri Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın hizmet vizyonu, memleket aşkı, çalışma azmi, Ordu’da Mustafa Kemal Şahin ile karşılığını bulacaktır” şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap