A+ A-
Yorum
10

Şehit arkadaşını böyle uğurladı! Askerin gözyaşları yürekleri dağladı

Yayın Tarihi: 15.01.2024 - 12:02 | Güncelleme Tarihi: 15.01.2024 - 09:58
Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit olan Muhammed Tunahan Evcin'in cenaze töreninde göz yaşları sel oldu. Bir askerin şehidin arkasından döktüğü gözyaşları ise izleyenleri ağlattı.

Eskişehirli Er Muhammed Tunahan 27 yaşında vatan toprakları için şehit olurken cenaze töreni yürekleri dağladı. Dualar ve tekbirlerle uğurlanan şehidin cenazesinde asker arkadaşları da gözyaşı döktü.

ŞEHİT CENAZESİNDE AĞLAYAN ASKER İZLEYENLERİ DUYGULANDIRDI

Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit olan Muhammed Tunahan Evcin'in naaşı, dün akşam saatlerinde Eskişehir'e getirildi. Dün öğle vaktinde Reşadiye Camii'nde kılınan cenaze namazında, şehidin ailesi Türk Bayrağı'na sarılı tabutuna yaslanarak gözyaşlarına boğuldu.

Cenaze töreninde dikkat çeken bir diğer dokunaklı an ise bir askerin şehidin arkasından ağladığı anlar oldu. Bu anlar, törene katılanların yüreklerini bir kez daha burktu.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün
Etiketler