A+ A-
Yorum
10

Şehit polis’in yürek burkan son paylaşımı!

Yayın Tarihi: 01.01.2017 - 12:06 | Güncelleme Tarihi: 01.01.2017 - 12:05
Yeni yılın ilk saatlerinde, İstanbul'daki hain terör saldırısında şehit olan Burak Yıldız'ın sosyal medyadan yaptığı son paylaşım yürek burktu.

Yeni yıla girdiğimiz ilk saatlerde İstanbul'un en ünlü gece kulüplerinden olan Reina'da gerçekleştirilen alçak terör saldırısında 38 kişi hayatını kaybederken, 1 polis de şehit oldu.

Noel baba kılığındaki saldırgan tarafından uzun namlulu silah ile düzenlenen hain saldırıda 4'ü ağır 69 kişi yaralandı. Saldırgan, kapı önündeki Polis Burak Yıldız'ı şehit ederek gece kulübünün içine girdi ve etrafa rastgele ateş açtı.

Şehit polis memuru 1995 doğumlu Burak Yıldız, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sabah saatlerinde yakınları tarafından cenazesi teslim alınan şehidin ailesi ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

"YAŞINIZLA ÖLÇÜLEBİLİR Mİ YİĞİTLİĞİNİZ?"

21 yaşında şehidimiz Burak Yıldız, İnstagram hesabından sık sık mesleği ile ilgili paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı. Yıldız, son olarak 3 hafta önce Beşiktaş'taki terör saldırısında hayatını kaybeden meslektaşları için acısını dile getirmek için yaptığı paylaşımına "Yere düştü kaskınız, annenizin öpmeye kıyamadığı alnınızı koruyan. Bir sedyeye koyuldu hayalleriniz, kim bilir kaçtı yaşınız.

20, 21, 22? Yaşınızla ölçülebilir mi ki yiğitliğiniz? Şimdi ardınızdan gözlerimizde yaş, yüreğimizde yangın kaldı. Kinimiz diri kalacak. Allah gözü yaşlı Ailelerinize sabır versin. Mekanınız cennet olsun kardeşlerim." notunu düşmüştü.