SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şelçuk Aydın'dan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Şelçuk Aydın'dan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

16 Ağustos 2012 Perşembe - 15:59




Türkiye’yi profesyonel boksta temsil eden Trabzonlu Boksör Selçuk Aydın, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret et





Başarılarından dolayı Aydın’ı tebrik eden Başkan Gümrükçüoğlu, Selçuk Aydın’ın son yaptığı maçı büyük bir heyecanla izlediğini belirterek, “Sen bu şehrin gönlünün şampiyonu, hak ve adaletin şampiyonusun. Bu aslında o ayak oyunlarıyla, puanlama oyunlarının dışında hakiki şampiyonu Selçuk Aydın’dır. O bizim medarı iftiharımızdır” dedi. ABD’nin California eyaletinde Meksika asıllı Amerikalı Boksör Robert Guerrero ile çıktığı altın kemer maçını son ana kadar takip ettiğini belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “Bir takım sayı oyunları ve manevralarla evladımızın şampiyonluğunu hiç kimse nihayetten engelleyemeyecektir. Trabzon, Türkiye ve Türk Milleti Selçuk Aydın’ın gerçek şampiyon olduğunu biliyor. Bunun bilincinde olarak bundan sonraki çalışmalarında gönlümüzle, gücümüzle yanında olduğumuzu ve şampiyonlukların bundan sonra da geleceğine olan inancımızı ifade ediyoruz. Selçuk Aydın Trabzon’umuzun ve milletimizin medarı iftiharıdır” ifadelerini kullandı. Başarılı boksör Selçuk Aydın ise Türk boks tarihi için çok önemli bir maça katılmaya hak kazandığı için mutluluk ve gurur duyduğunu ifade etti. Aydın, “Tabi gönlüm isterdi ki altın kemeri alarak memleketime dönebilseydim. Elimden gelen mücadeleyi yaptım. Tabi ki birtakım oyunlara da maruz kaldık ama ben bir şeyin arkasına sığınmak istemiyorum. Beni mutlu eden farklı bir şey daha var. Bütün dünyaya bir Türk’ün neler başarabilecek olduğunu ve gerçek gücünü gösterdik. Çok şükür ezilmedik. Ezen tarafta bizdik aslında. Bunu Amerika seyircisi de gördü zaten ve maçtan sonra orda çok olumlu tepkiler aldık. Akabinde İstanbul’a geldiğim andan itibaren Türk halkının da sevgisine mazhar olduk. Bu nedenle de çok mutluyum. Anladım ki bu maçın galibi aslında benmişim” diye konuştu. Aydın, dünya şampiyonu olmak için mücadeleyi bundan sonrada sürdüreceğini kaydederek, “Allah nasip ederse Kasım ayında tekrar sevenlerimin karşısında olacağım. Kasım’da inşallah başarılı bir performans sergiledikten sonra en son karşılaştığım Robert Guerrero ile rövanş maçına çıkmayı planlıyorum. Ve orada işi puan hakemlerine de bırakmayı düşünmüyorum. Başkanımızın güzel düşüncelerine mazhar olduğum için ayrıca mutluyum. Bunlar beni çok olumlu motive ediyor. Trabzon Belediyespor kulübünde yetişmiş bir sporcu olarak İnşallah şehrimizi ve belediyemizi layıkıyla temsil etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Ziyaretin anısına Başkan Gümrükçüoğlu başarılı boksör Aydın’a üzerinde Osmanlı Tuğrasının yer aldığı porselen tabak hediye ederek başarılar diledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap