SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten şoke eden iddia: ''MHP'li vekilin baba ocağında saklandı''

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten şoke eden iddia: ''MHP'li vekilin baba ocağında saklandı''

29 Mayıs 2024 Çarşamba - 12:31




Ankara'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, tetikçi E.Ö.'nün MHP’li bir ismin baba evinde saklandığını öne sürdü.





Ankara’da suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Halk TV canlı yayınında dikkat çeken iddialarda bulundu.

Sinan Ateş’in suikastine ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ederken Ayşe Ateş, MHP Milletvekili İsmail Akgül’e ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Yayına telefonla bağlanan Ayşe Ateş, tetikçi E.Ö.’nın MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül'ün babasının evinde saklandığını iddia ederek şunları söyledi:

"Yüzde 100 diyemem ancak yoğun şüphem var. İsmail Akgül, Olcay Kılavuz'un Ülkü Ocakları Genel Başkanı olduğu dönemde Bolu'da ocak başkanı. Neden Ali'nin Veli'nin değil de MHP Milletvekili İsmail Akgül'ün baba evi aranmıştır. Babası Mehmet Akgül'e ait araç neden Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmiş ve parmak izi incelemesi yapılmıştır. Acaba tetikçi E.Ö.'yı Bolu'da saklandığı saatlerde acaba burada mı himaye ettiler? Bu şekilde de İsmail Akgül bu siyasi cinayete bulaştı ve bunun karşılığında mükafat olarak milletvekilliği mi verildi? Benim sorduğum sorular bunlar."

Ateş, E.Ö.'nın Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'a ait makam aracı ile Bolu'ya götürüldüğünü de öne sürdü.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap