SON DAKİKA



Haber > Gündem > Son anketleri yorumlayan Kübra Par: AK Parti'nin 2023’ü kazanması zor!

Son anketleri yorumlayan Kübra Par: AK Parti'nin 2023’ü kazanması zor!

10 Aralık 2021 Cuma - 19:29




Kübra Par, HaberTürk'teki bugünkü yazısında son dönemde sık sık yayınlanan anketleri değerlendirerek, "Bu anketleri hiç utanmadan yayınlıyorlar" ifadelerini kullandı.





HaberTürk yazarı Kübra Par, bugünkü yazısında son anket sonuçlarını ele aldı. "Memlekette anket şirketinden bol bir şey yok maşallah" yazan HaberTürk yazarı Kübra Par, "Partilerden abonelik ücreti toplayabilen -ya da toplamayı umut eden-, kafasına göre seçim sonucu yayınlıyor. Sağda da var bunun örnekleri, solda da… Mesela CHP’ye yakınsan, muhalif medyayı da coşturmak istiyorsan salla bir anket, AK Parti’nin oyu düşmekle kalmasın CHP’nin bile gerisinde çıksın. O da yetmez, İYİ Parti’nin oylarında da gram artış olmasın ki CHP’nin eli güçlensin. Tabii tam tersini yapanlar da var. Bu anketleri hiç utanmadan yayınlıyorlar. Kimse de çıkıp “Saçmalık” demiyor." ifadelerini kullandı.

AK PARTİ ÇOK CİDDİ BİR RİSK ALDI!

Yeni ekonomik model nedeniyle AK Parti'nin risk aldığını yazan HaberTürk yazarı Kübra Par, "Yeni ekonomik model ile AK Parti çok ciddi bir risk aldı. İğneden ipliğe her şeyin fiyatı hızla yükseliyor. “6 ay sonra düzelecek” diyerek kendi kendilerine sınav takvimi koydular. Yazdan sonra piyasa toparlamazsa 2023’ü kazanmaları zor." tespitinde bulundu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap