SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sur'a değil, Kale'ye yardım edin!

Sur'a değil, Kale'ye yardım edin!

05 Mart 2016 Cumartesi - 09:25








Trabzon’da birileri, hedefi ve amacının yutturmaca olduğunu besbesli olacak şekilde Diyarbakır’ın Sur’undakiler için, eski püsküleri toplayarak yardım kampanyası başlatmışlar. Sur’da ev kalmadı ki, içinde yaşayanlara yönelik kampanya yapıyorlar! Kaldı ki, Sur’dan önce Kale yok mu? Mesela Gümüşhane’nin Kale köyü... O kadar uzağa da gitmeye gerek yok ki! Trabzon’dan 10 km içeriye girin, o sarp yamaçlardaki evlere gidin; yardım edilecek, lokmanın paylaşılacağı o kadar ev, ahali, insan var ki... Hanımefendiler, beyefendiler! Eyy iman edenler! Unutmayın, “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” hadisi önce en yakınınızdakini işaret etmek için söylenmiştir. Uzaktakiler için değil. Konjonktür gereği ve göz boyamak için Sur’da, Cizre’de, Nusaybin’dekiler için hiç değil! Bırakın işgüzarlığı.

DEMELİ’NİN DURUŞU; BİRİNCİ’NİN YIKILIŞI!

MHP Genel Merkezi’ne çöreklenenler; (“Babalarının evi” diyemeyeceğim, çünkü bir evlat babasına bu kadar kötülük edemez) kendileri ve hükümet edenlerin ikbali için evinin içini darmadağın etmeyi sürdürüyorlar. Bu da acı ve düşündürücü tablolar ortaya çıkarıyor. Son tablo da Trabzon görüntüsü oldu. O görüntünün tarifi, görevden alınan Muammer Demeli’nin dik duruşunu, neden ve nasıl görevi kabul ettiğini halâ anlayamadığım Nihat Birinci’nin ise yıkılışını resmetmektedir!

TFF’Yİ HEDEFE OTURTANLARA…

Atalarımız boşuna dememişler; ”Ata vuramayan palanına vurur” diye...


*

Sözüm; Türkiye Futbol Federasyonu’nu olayların merkezine oturtarak; Trabzon Meydanı’na şike anıtı, Maçka’nın ortasına Salih Dursun heykeli dikmekten dem vuranlara. Ortahisar Belediyesi’nde ittifakla deklarasyon yayanlara.

*

Hesabınızın hedefi eksik, adresi yanlış! Hesabı TFF’nin başı ile değil, onu oraya getirenlerle görmeniz gerekiyor. Hedefe, TFF Başkanı’nı değil, ona referans olanları, onay verenleri oturtun. Tabii, bunu yapmaya cesaretiniz var ise!

İKTİDAR MİLLETVEKİLLERİNE TÜYODUR!


Bölge İdare Mahkemesi’nin Samsun’a verilmesi kadar doğru bir karar yoktur! Çünkü, mahkeme adından da anlaşılacağı gibi bölgeyi kapsamaktadır. Samsun da Karadeniz Bölgesi’nin tam ortasında yer aldığına göre, bundan daha doğru bir karar olabilir mi?

*

Benden, saçma sapan gerekçeler üreterek Trabzon’da kamuoyu baskısından kurtulmak için çaba sarf eden iktidar partisi milletvekillerine tüyodur!

TOKİ’DEN SONRA TERÖR DÖ- NÜŞÜM İDARESİ...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) kentsel dönüşümler için kuruldu ve yoğun bir inşaat sektörü oluşturarak işlevini başarıyla sürdürüyor.


Şimdi yeni bir alan daha doğdu. 5 yıllık ‘Açılım süreci’nin ardından (‘Barış süreci’ denince kızanlar olduğu için bu ibareyi kullanmıyoruz) meydana gelen ve Suriye’deki manzaraları da aratmayan görüntüleri ortadan kaldırmak amacına yönelik TERÖR DÖNÜŞÜM İDARESİ kurulması gündeme gelmiş! Anlayacağınız bu ülkede, “Biz yıkarız, biz yaparız” diyerek; durmak yok, inşaata devam

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap