SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tekin’den 19 Mayıs çıkarması

Tekin’den 19 Mayıs çıkarması

14 Mayıs 2012 Pazartesi - 11:45




Bugün Trabzon’dan 5 gün boyunca yüzerek 19 Mayıs günü Samsun’a ulaşmaya çalışacak olan milli yüzücü Alper Sunaçoğlu, toplamda 320 kilometreyi mesafeyi





Bu rekor denemesine ise CHP’nin güçlü ismi Gürsel Tekin Trabzon’a gelerek destek verecek. Tekin bugün saat 10.00’da Trabzon’da olacak. Saat 12.00’de Akçaabat ilçesi Darıca beldesine geçecek olan Tekin, burada rekortmen yüzücüye destek verecek. CHP İstanbul İl Kongresi’nde, Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşması sonucunda yaşanan olaylarla ilgili olarak konuşan Tekin, "Gerçekten o manzaralar çok şık değildi. Türk futboluna yakışan bir manzara değildi" dedi. DÜNYALAR BENİM OLDU Rekortmen yüzücü Alper Sunaçoğlu ise, Halk.com’da yaptığı açıklamada "Halk adamı, Gürsel Başkanımız beni arayıp ‘Kardeşim, Trabzon’dan seni uğurlayacağım. 14 Mayıs’ta senin için Trabzon’a geliyorum’ dediğinde dünyalar benim oldu. Anlatamam o duyguyu. Gerçekten halk adamı Gürsel Tekin ve bu sözü sonuna kadar hak eden birisi bana vermiş olduğu sonsuz desteklerden dolayı bir kez daha çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız Sayın Başkanım" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap