SON DAKİKA



Haber > Gündem > Terörün neresinde kalmıştık?

Terörün neresinde kalmıştık?

16 Kasım 2015 Pazartesi - 08:48








Yıllardır bu belâdan muzdarip olan Türkiye'nin başına geldiğinde tüm Avrupa kıllarını dahi kıpırdatmadı. Bizim daha dün Ankara'da teröre kurban verdiğimiz 100 kişi dışında otuz yıldır bu ülkede PKK terörünün canlarını aldığı 30.000 insanımızın acısına Avrupa hep kulağını ve gözünü kapattı. Cumhurbaşkanımız R.T.Erdoğan "Terörün dini kitabı yoktur, seninki iyi, benimki kötü olmaz, bu terör yarın senin de kapını çalar" dediği zaman tüm Avrupa'ya bu ikaz Ezop masalı gibi gelidi. PKK'ya Almanya, Fransa, İngiltere silah yardımı yaptığı zaman TC devletinin ikazlarına kulak kapattılar.

Ortadoğu coğrafyasını R.Tayyib Erdoğanlı Türkiye'ye rağmen kafalarına göre dizayn edemeyeceklerini bildiklerinden, utanmadan R.T. Erdoğan'ı al aşağı etmek için Avrupa destekli Gezi, 17 ve 27 Aralık sivil darbe girişimleri yapıldı. PYD'nin PKK uzantısı terör örgütü olduğu, bunun da Türkiye için sorun teşkil ettiği ikazlarımıza kulaklarını tıkadılar. Türkiye PYD'ye operasyon düzenlediği zaman Bay Obama "Onlara dokunmayın, bize lâzımdır(!)" diye hikâye okudu.

Şimdi ise aynı mantık Paris'i kana bulayınca "Bu terör saldırısı, tüm dünyaya yapılmış bir tecavüzdür" diyor. Peki, sizinkilerin canı can da Ankara'da ölen 100 Türk insanınınki patlıcan mı sayıldı? O zaman gelin "Senin teröristin, benim teröristim" hikâyesini bir kenara bırakın "Terör terördür" orta mantığında birleşin. Şimdi, Avrupa bunun bedelini Avrupa'daki masum Müslümanlara ve İslamiyete ödetmeye kalkarsa Hristiyan aleminin bu konuda sicilinin hiç de temiz ve masum olmadığını hatırlatmak isteriz.

Haçlı seferlerinde katlettiğiniz yüz binlerce Müslüman halen envanterlerde duruyor. Anadolu'da Müslümanların ölülerini bile acıkınca mezardan çıkartıp yedikleri kendi belgelerinde kayıtlı. Almanya'da daha dün diri diri yakılan Türkler hafızalarda. Ortadoğu'da bugün oluşan felaketlerin, göçlerin, IŞİD'lerin, PKK'ların, PYD'lerin, Talibanların, El-Kaidelerin sorumlusu müsebbibi ve kurucusu kim? Siz Batılılar (ABD ve AB) değil misiniz? Yarattığınız Frankenştaynlar şimdi size saldırdı, niye hayret ediyorsunuz?

Ortadoğu coğrafyasının zavallı insanlarının ellerindeki petrolleri almak için onları birbirine düşürtüp kırdırıp, topraklarından eden, ülkelerini yağmalayıp tüm Ortadoğu ve Afrika'da Müslüman halkı yerlerinden yurtlarından eden siz Avrupalı ve Batılılar değil misiniz? Bu konuda Rusya da Ortadoğu'da söz sahibi olayım derken bu işin içerisine bulaşmış, en az ABD ve Avrupalılar kadar sorumlu duruma gelmiştir. Defalarca yazdık "Türkiye'nin sıkıntılarını göz ardı ederek bu sorunlardan asla sıyrılamazsınız"...


İşte durum ortada. Ütopik bazı emeller ABD'nin olduğu gibi Rusya'nın da başına belâ açacaktır. İsrail'in, en yakın komşusu olmasına rağmen, IŞİD'le hiçbir sorun yaşamıyor olması sizce tuhaf değil mi? Artık dünyanın büyük güçleri Avrupa'nın göbeğindeki bu terör hareketini kendileri için son çağrı kabul eder umarım. Ey Hristiyan ve Yahudi alemi, İslam alemine zulmetmekten artık elinizi çekip, R. Tayyib ERDOĞAN'a bir an kulak verseniz çok iyi edersiniz. Şimdi "Terörün neresinde kalmıştık?" diye düşünme zamanı gelmedi mi?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap