SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzonspor Başkanı'na...

Trabzonspor Başkanı'na...

26 Mart 2016 Cumartesi - 09:44








Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın, yaygın televizyonlar ve gazeteler için, hem görevi, hem de haddi olmamasına rağmen Trabzonspor adına yorumcu-yazar arayışlarına (!) kısa yoldan Görev üstlendiğimiz meslek kuruluşları adına gerekeni söyledik. Detaylarına da gireceğiz. Ama; “Sayın Usta, nasıl böyle bir hataya düştü? Neden böyle bir söylemde bulundu” diye sorar iseniz, “Camianın tamamını, Trabzonspor gibi sandığından olsa gerek” dersem, ben de haddimi aşmış olur muyum? Olmam! Neden mi? Çünkü; “Söyletene bak” diye boşuna denmemiştir.

DALKAVUKLARA...

Dün değil, binlerce dünden önce de; dediklerimizin, yazdıklarımızın dahası inandıklarımızın arkasında bugün duruyor da, “iki günde akları kara, karaları ak” haline döndürmeyip, sözümüze sahiplik edip, ilkelerimizin yanında yerimizi almayı yaşam biçimi haline getirdik diye, birileri bizden “statükocu” diye söz ediyorsa; onlara diyeceğimiz; “Teşekkür ederiz”dir. Keşke, biz de riyakârlığı ve kıvırmayı, inanç denizini bulandırmayı maharet sayan, insanlıktan başka cenahlara doğru taklalar atan bu dalkavuklara aynı teşekkürü yaptırabilseydik! Bunları neden mi yazdım? Onu da yakında detayları paylaşacağız.

TEK ÇARE; YASSAK!

Son olarak Diyarbakır’da teröre maruz kalan karakol bombalaması ile ilgili alındı; yayın yasağı.. Aslında bu iş “yayın yasağı” olmaktan çıktı. “El alem değil, cümle alem bir şey duymasın, görmesin, böylelikle de hissetmeden anlamadan koyun gibi yaşayıp gitsin” hesabına kadar vardı. Zaten de, çoğunluk böyle yaşayıp gidiyor. Bir tek “meeee” demesi kaldı, o kadar!


DON DUASI!

Havaların biraz ısınmaya ve de ardından meteoroloji “düşecek” demeye görsün, doncular (!) hemen sahne alıyorlar. Alıyorlar almasına da, “inşallah” çekip, “don olsun da fındık fiyatı artsın” diye dua edenler aynı zamanda üreticilerin 2016 ürünü fındıklarının yanmasını dilediklerini akıllarına getirmiyorlar mı? Bu nasıl bir zihniyet, bu nasıl bir duadır? Bu dua değil, olsa olsa bedduadır!

SİNAN CİRAV’A YER!

Arsin sahilinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait 6 binanın hepsi 3 yıldır boş. Kendi çapında fındıklı mamul üreten Sinan Cirav için yaptığımız talepler ve görüşmeler de boş! Şimdi fındıklı lokum üretmeye de başlayan Sinan Cirav’a neden bir yer verilmez, neden kolaylık sağlanmaz (parası karşılığında) anlamak zor... Geçen hafta da yazdık, Trabzon BB Başkanı Sayın Dr. Gümrükçüoğlu, şu konuya da bir el atıp da, enaz 10 kişi istihdam edecek, yerel ürünler satacak bir işyerinin açılmasına sebep olsa ne olur? Ne kadar iyi olur değil mi?

TEK EKSİK...


Tek Millet,

Tek Devlet,

Tek Vatan,

Tek Bayrak.

*


Eksik kalan ne? Tek Dil mi? Yoksa; Tek Din mi? Hiç biri değil? Eksik olan hangisi? Hiçbiri! Eksiği de siz bulun...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap