SON DAKİKA



Haber > Gündem > TRT'de skandal görüntüler

TRT'de skandal görüntüler

11 Ağustos 2020 Salı - 10:25




Anafartalar Zaferi'nin 105. yılı için TRT Müzik'te video yayınlandı. Yayınlanan video Türk Bayrağı'nın yakılması büyük tepki çekerken, diğer ülkelerin bayraklarının alevden etkilenmemesi dikkat çekti.





TRT skandal bir işe daha imza attı. Çanakkale Anafartalar Zaferi'nin 105. yılı için düzenlenen videoda Türk Bayrağı'nı yaktılar. Videoda İngiltere, Yunanistan, İtalya, Fransa ve Ermenistan'ın bayraklarının yanmadığı ise dikkat çekti. 

Çanakkale Tarih Alan Başkanlığı tarafından, Anafartalar Zaferi'nin 105. yılında kutlama etkinliği hazırlandı. Etkinlik Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100. yılını da kapsayan şekilde düzenlendi.

Zafer konseri ve video mapping gösterisi de yer alan etkinlik dün saat 21:20'den itibaren TRT Müzik kanalında canlı olarak yayınlandı. Etkinlikte, Atatürk'ün savaştaki başarısı anlatıldı.

TÜRK BAYRAĞI'NI BÖYLE YAKTILAR 

Şarkılardan önce ekrana gelen görsel şovlar eşliğindeki anlatımda ise tepki çeken bir görüntü göze takıldı. Programın 10. dakikasında ekrana Çanakkale'nin dışına taşılarak Anadolu haritası ekrana verildi. Haritanın içine Türk Bayrağı yerleştirildi. Bu dakikadan itibaren Türk Bayrağı yanmaya başladı.


İŞTE O ANLAR :

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap