SON DAKİKA



Haber > Gündem > TSK'da söz namustur!

TSK'da söz namustur!

15 Ekim 2013 Salı - 09:21




Balyoz hükümlüsü komutanlar, "Sizlere mahkumiyet çıkarsa çeker giderim" diyen Genelkurmay Başkanı Özel’e ve Oramiral Bostanoğlu’na sitem dolu mektup y





Hasdal'da kalan ve Balyoz Davası'ndan hüküm giyen subaylar, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e bayram tebriği gönderdi. Balyoz hükümlüsü subayların tebrik mesajında "İki yıl önce verdiğiniz söz' ve 'özgür günlerinizin devamını dileriz" ifadelerinin yer alması dikkat çekti. Hasdal'da bulunan subaylar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Bülent Bostanoğlu'na da bayram tebriği gönderdi. İşte Özel’e gönderilen mektup: "Askerliğe ilk adım attığımız andan itibaren lekesiz, tertemiz muhafaza ettiğimiz üniformalarımıza yağan iftira yağmurunun; ilk günkü azim, irade ve kararlığımızdan hiçbir şey kaybettirmediğini vurgulamak isteriz. 9 Ekim'de verilen Yargıtay kararı neticesinde, Hasdal'da tüm Kara Kuvvetlerine mensup subaylar tahliye olmuş, 45 denizci ve 2 jandarma olmak üzere toplam 47 kişi kalmış durumdadır. TSK'da söz namustur. Bin yılı aşkın bir tarihi olan ordunun başkomutanı olarak, iki yıl önce Hasdal duvarlarına kazınan sözünüzün arkasında duracağınıza olan inancımız tamdır. TCG Hasdal'dan hayırlı günler dileriz. TCD Hasdal'daki Balyoz Esirleri."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap