TSK'dan ihraç edilen teğmenler yeni işlerinde işbaşı yaptı
Yayın Tarihi: 27.05.2025 - 11:54
Diploma töreninden sonra kılıç çatarak "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye bağıran ve yemin töreni ardından TSK'dan ihraç edilen 5 teğmenden Ebru Eroğlu dışındaki diğer 4 teğmen Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde işe başladı.
Kaynak:HABER3.COM
31 Ocak 2025 tarihinde Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada Yüksek Disiplin Kurulu'nun 5 teğmen ve 3 disiplin amiri için TSK'dan ihraç kararı verildiği duyurulmuştu.
Diploma töreninin ardından Milli Savunma Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu tarafından ihraç edilen 5 teğmen işe başladı.
ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın davet ettiği teğmenlerden Ebru Eroğlu dışındaki 4 teğmen artık ABB personeli olarak görev yapacak.
Ayrıca gazeteci Müyesser Yıldız, 2023’te Tuzla Piyade Okulu’ndaki 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni’nde yaşanan olaylar üzerine TSK’dan atılan teğmenlerin de göreve başladığını yazdı.