SON DAKİKA



Haber > Gündem > TÜGVA'yı savunan yöneticiyi TÜGVA fişlemiş: Menfaatçi

TÜGVA'yı savunan yöneticiyi TÜGVA fişlemiş: Menfaatçi

13 Ekim 2021 Çarşamba - 19:01




“Her kim tüyü bitmemiş yetimin hakkını gözetmeden iş yapıyorsa Allah onun belasını versin.





Gazeteci Metin Cihan tarafından paylaşılan belgelerde TÜGVA’nın, devletin kamu kurum ve kuruluşlarında görev alacak isim listelerine yer verildiği ortaya çıktı. TÜGVA Başkanı Enes Eminoğlu, iddiaları yalanlamak isterken belgeleri Cihan ile paylaşan eski TÜGVA yöneticisi Tamer Özsoy’u doğruladı. TÜGVA'dan  sızan bilgiler Türkiye gündemine otururken, belgelerde isimleri geçen yöneticiler TÜGVA’yı savunmaya devam ediyor.

Enes Eminoğlu’nun ardından TÜGVA koordinatörlerinden Okan Özer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Hodri meydan” dedi. Özer, hadis olduğunu öne sürdüğü “Devlet malından bir hırka bile aşıran savaşta ölse bile şehit olmaz” sözlerini paylaştı. Özer, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
 

“Her kim tüyü bitmemiş yetimin hakkını gözetmeden iş yapıyorsa Allah onun belasını versin. Bizler bu inanç ve hassasiyet ile ülke gençliğine hizmet ediyoruz, etmeye devam edeceğiz. Hodri meydan.”

487031-1-t-001.jpg

KENDİSİ DE FİŞLENMİŞ


Sosyal medyadan TÜGVA’yı savunan paylaşımlar yapan Özer’in adının belgelerde geçtiği ortaya çıktı. Söz konusu belgelerde Özer hakkında, “Menfaatçi bir kişiliği var. Olumsuz. Saadet Partili” denilmiş.

Özer’in paylaşımı şu şekilde:
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap