SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ülkemiz kan kaybetmeyecek

Ülkemiz kan kaybetmeyecek

13 Mart 2017 Pazartesi - 12:52




AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, “Artık bundan sonra siyasette yegâne karar verici millet olacak. 5’te seçimler bitecek, 7’de açıklanacak, 9’da





Mustafa BAYRAK

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Mahalle ve köy başkanları toplantısında Ecevit hükümetinin Cumhurbaşkanı Sezer ile anlaşmasını çift direksiyonlu gemiyle örnek verdi. 16 Nisan’da yapılacak olan ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ referandumu öncesinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Karal, Rize’nin Kalkandere ilçesinde partisinin düzenlediği köy ve mahalle başkanları toplantısına katıldı. Ardından ilçe merkezindeki esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

İSTİKRARLI HÜKÜMETLER GELİYOR

Karal mahalle ve köy başkanları toplantısında yaptığı konuşmada koalisyon hükümetlerinin artık olmayacağını vurgulayarak, “Artık bundan sonra siyasette yegâne karar verici millet olacak. 5’te seçimler bitecek, 7’de açıklanacak, 9’da hükümet kurulacak. Yok koalisyonmuş diyerek ülke kan kaybetmeyecek. Hükümetin kurulabilmesi için aylar yıllar geçmeyecek. Bu ülkede 25 günlük hükümetler olmuştur. Bu güne kadar kurulan 65 hükümetin çoğunluğunun süresi 2 yıldan az“ dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap