SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ülkemizi böldürmeyeceğiz!

Ülkemizi böldürmeyeceğiz!

28 Mart 2015 Cumartesi - 09:58




MHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı Eğitimci-Yazar H. Nurcan Yazıcı, 2014 yılı Haziran ayı sonu itibariyle İŞKUR’a kayıtlı işsiz sayısının 24 bin 219





Yazıcı, "İnsanımızın yoksulluğu artık sokaklara taşmışken tarımsal üretimi bitirdiler. Yetmedi, toprakları sattılar. 90 yıllık cumhuriyeti babalarının malı gibi sattılar. Bu tablo utanç vericidir. Ülkemizi böldürmeyeceğiz, bayrağımızı indirmeyeceğiz, Trabzon'u kimseye yedirmeyeceğiz. Öyle ki teröristler cumhuriyet savcısının dahi kimliğini sorar haline gelmişlerdir. Bizim hedefimizde tek devlet, tek bayrak ve tek millet vardır. Tek devlet, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’dir; tek bayrak, ay yıldızlı, şanlı bayrağımızdır; tek millet ise, bizim adımız olan şanlı ve şerefli Türk milletidir. Türk milletinin ve Trabzon'un yanında ve de gönlünde Milliyetçi Hareket Partisi, gerçek vatanseverler vardır" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap