SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ümit Özdağ'ın partisinde sürpriz isim! Mengü GİK üyesi oldu

Ümit Özdağ'ın partisinde sürpriz isim! Mengü GİK üyesi oldu

29 Ağustos 2021 Pazar - 13:59




İYİ Parti'den Meral Akşener'le tartıştıktan sonra ayrılarak Zafer Partisini kuran Ümit Özdağ'ın partisindeki sürpriz isimler dikkat çekiyor. Nevşin Mengü'nün kardeşi Burak Mengü de GİK üyesi oldu.





MHP'den ayrılarak Meral Akşener'in kurduğu İYİ Partiye geçen ancak yaşanan tartışmaların ardından partiden ayrılıp Zafer Partisini kuran Ümit Özdağ'ın partisindeki isimler dikkat çekiyor. Zafer Partisinin bir kaç gün önce açıklanan kurucu listesinde Meral Akşener'in kayın biraderi Hasan Basri Akşener'in olması da dikkat çekmişti.

Hasan Basri Akşener'in ardından dikkat çeken bir diğer isim Gazeteci Nevşin Mengü'nün kardeşi Burak Mengü oldu. Kurucu listesinde yer alan Burak Mengü Genel İstişare Kurulu (GİK) Üyesi de olduğu ortaya çıktı. 

BURAK MENGÜ KİMDİR

Babası Şahin Mengü, annesi Filiz Mengü.’dür Burak Mengü’nün babası Şahin Mengü, 23. dönemde CHP’den Manisa milletvekili seçilmişti. Babasının asıl mesleği avukatlık. Nevşin Mengü’nün kardeşi Burak Mengü baba mesleğini seçip hukuk eğitimi aldı. Avukatlık yapan Burak Mengü kardeşi Nevşin ile çok yakın bir ilişkiye sahip. Burak Mengü oyuncu Şafak Pekdemir’le evlidir.

Oda TV'de yer alan habere göre Zafer Partisi Kurucular Kurulu, Genel İdare Kurulu(GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu(MDK) tam listesi şu şekilde:





Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap