SON DAKİKA



Haber > Gündem > Vali Cirit yaraları sarıyor

Vali Cirit yaraları sarıyor

30 Ağustos 2015 Pazar - 11:51








Artvin Valisi Kemal Cirit, Hopa'daki sel ve heyelan felaketinden etkilenen esnafları ziyaret ederek, hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Vali Cirit, Yoldere köyünde heyelan sonucu evlerinde hayatını kaybeden Emniyet Gedik, Erdal Gedik ile Ünsal Gedik'in ailesini ziyaret ederek, olaydan duyduğu üzüntüsünü dile getirdi. Heyelandan yıkılan ev çevresinde incelemelerde bulunan Vali Cirit, olayda annesi, ağabeyi ve yengesini kaybeden ve kendisi de yaralanan Naz Gedik (9) ile babası Kazım Gedik'e taziye dileklerini ileterek Naz’a isteği üzerine bilgisayar sözü verdi.

Tüm ekiplerle el ele verdik

 Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin talimatı ile Hopa ilçesinde meydana gelen sel felaketi üzerine Artvin Belediyesi alarma geçerek araç makine ve personellerini ilçeye gönderdi. Artvin İtfaiyesi ve saha amirliğinden oluşturulan yardım ekibi temizlik ve su tahliye çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Artvin Belediyesi bölgeye temizlik ve su tahliyesi işlemlerine yardımcı olacak 10 personel ve 4 araç gönderdi. İtfaiye Müdürü Mehmet Kara, “En kısa zamanda hayatın tekrar normale dönmesi için ilçede görev yapan tüm ekiplerle el ele vermiş durumdayız” diye konuştu

Turan Şentürk

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap