SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ya cemaatin dediği olacak...

Ya cemaatin dediği olacak...

01 Ocak 2014 Çarşamba - 09:47




Hakan Şükür’ün AK Parti’den istifa ettikten sonra ilk kez BUGÜN TV’ye önemli açıklamalar yaptığı röportajın önceki akşam yayınlanacağı kardeş kanal Ka





Şükür, “İstifamdan sonra beni tebrik eden çok milletvekili ve bakan var. Onlar da benim gibi düşünüyor” diyerek istifaların artarak süreceğinin sinyalini vermiş, bir anlamda bombanın fitilini ateşlemişti… Herkes önceki akşam 22.00’de yayınlanacak yayın bandını beklemeye başladı. Yayın bandı teknik aksaklıklar gerekçe gösterilerek gerçekleşmedi. Dershaneler konusunda haksızlık yapıldı. Bu nedenle istifa ettim. Benim gibi düşünen çok bakan ve milletvekili var” sözleri sağlam bir temele dayanıyorsa, AK Parti’den kopuşlar hızlanır. Hükümetin, istifasına, hatta erken seçime kadar gidilebilir… Ya da Cemaat, hükümetten emniyetten yargıya, eğitime, dersanelere kadar kadar istediği tavizleri koparır. Koparamazsa da Şükür’ün başlattığı, cemaate bağlılığı ile bilinen Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım ile devamı geleceğinin ipuçları verilen istifa furyası devam eder.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap