SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yenikapı'daki miting alanı böyle korunmuş!

Yenikapı'daki miting alanı böyle korunmuş!

10 Ağustos 2016 Çarşamba - 08:10




Pazar günü Yenikapı'da düzenlenen miting alanı FETÖ'nün olası bir saldırısına karşı füze rampaları, uçak savarlar ve sikorsky helikopteriyle korunmuş.





7 Ağustos Pazar günü Yenikapı'da düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" 5 milyon kişilik katılımla tüm dünya ülkelerinde hayranlık yaratırken, mitinge başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve Kuvvet Komutanları katılmıştı...

HER TÜRLÜ TEHDİT HESAPLANDI

Akşam'da yer alan habere göre; İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Türkiye'nin en önemli demokrasi sınavlarından olan mitinge karşı yapılacak her türlü tehdidi değerlendirmeye aldı.

 FÜZE RAMPALARI, UÇAK SAVARLAR VE SİKORSKY HELİKOPTERLER

Polis helikopterleri, havadan sürekli olarak tarama yaparken, başta İstanbul olmak üzere miting alanı ve çevresinde kelimenin tam anlamıyla kuş dahi uçurtulmadı. Denizde Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı hücum botları hazır bekletilirken, alan ve çevresinde de tam 15 bin polis görev yaptı.


TAM TEÇHİZATLI HAZIR BEKLENDİ

FETÖ/PDY terör örgütü militanlarının olası hain bir saldırısına karşı da, Zeytinburnu'ndaki askeri alanlarda füze rampaları kurularak 2 adet skorski helikopteri tam donanımlı olarak hazır bekletildi. Olası yapılacak saldırılara karşı uçaksavarlar da kritik yerlere konuşlandırıldı.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap