SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yerelde muhalefet genelde iktidar olacağız

Yerelde muhalefet genelde iktidar olacağız

24 Ocak 2015 Cumartesi - 11:11




MHP Trabzon İl Kongresi’nde yeniden il başkan adayı olacak olan Muammer Demeli, çarpıcı açıklamalarda bulundu.





7 Şubat’ta gerçekleşecek MHP Trabzon İl Kongresi’nde yeniden il başkan adayı olacak olan Muammer Demeli, Kaçkar TV’de Ahmet Külekçi ve Nihat Yılmaz’ın hazırladığı "Trabzon Gündemi" programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde MHP’nin Trabzon’da oylarını 100 binin üzerine çıkardığını, 40’a yakın belediye meclisi kazandığını ve bu başarısıyla ana muhalefet olduğunu belirten Demeli, "7 Haziran 2015 genel seçimlerinde ise hem Trabzon’da hem ülke genelinde alacağımız oylar ve milletimizin desteğiyle iktidar olacağız. Artık bu hükümete güle güle deme zamanı gelmiştir. Son gülen onlar olmayacak. Hepsi adalet önünde tek tek hesap verecek" dedi. 7 ŞUBAT’TA DÜĞÜN VAR Trabzon’da 2 milletvekili çıkarmayı büyük ölçüde garantilediklerini ve üçüncüyü zorladıklarını belirten Demeli, "Bu çok zor olmayacak. Hep beraber bunu başaracağız. 7 Şubat’ta gerçekleşecek il kongremiz bir düğün ve şölen havasında geçecek. İlçe kongrelerimizde yaşanan güzellikler, dayanışma ve coşku aynen il kongremizde de yaşanacaktır. Kongre ile birlikte MHP seçim ateşini Trabzon’da yakıyor. Bu ateş bu şehrin ve ülkemizin geleceğine ışık olacak, karanlıklar aydınlanacak. Trabzon’da çok iyi bir hava yakaladık, vatandaş sandığı dört gözle bekliyor" dedi.

TRABZON BU KADAR SAHİPSİZ KALMADI

Trabzon’un bu dönem kadar sahipsiz kalmadığını, yatırımların durduğunu, işsizliğin arttığını ve ortada yeni hiçbir proje olmadığını ileri süren Demeli, şunları söyledi: "Trabzon bunu hak etmiyor. Büyükşehir olduk ama küçük insanlar yönetimde. Vekilleri elini ayağını çekti. Belediyenin hali ortada. Teşkilatlar kendi içinde kavgalı. Trabzon her şekilde üvey evlat muamelesi görüyor. MHP iktidarında buna son vereceğiz. Trabzon’da önce istihdam ve üretim sahaları yaratmayı hedefliyoruz. İşsizlik had safhada. 60 bine yakın işsiz var. Güney Çevre Yolu, demiryolu ve Çamburnu Tersanesi bu şehir için planladığımız üç büyük proje. Trabzon’u hak ettiği noktaya taşıyacağız. Bunun için de gece gündüz çalışacağız."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap