A+ A-
Yorum
10

Yılmaz: Ülkemizi tam bağımsızlık yolunda daha ileri noktalara taşıyacağız

Yayın Tarihi: 24.10.2024 - 21:25
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TUSAŞ'ta düzenlenen terör saldırısıyla ilgili, "Fedakar, kahraman savunma sanayi çalışanlarımız, gurur duyduğumuz savunma sanayi firmalarımızla ülkemizi tam bağımsızlık yolunda her geçen yıl daha ileri noktalara taşıyacağız" açıklamasında bulundu.
Kaynak:AA

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığının himayesinde, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının (SSB) desteğiyle İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) düzenlenen SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'ndaki TUSAŞ standının önünde açıklama yaptı.

 

Dün Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine düzenlenen terör saldırısını ve arkasındaki karanlık odakları lanetleyen Yılmaz, saldırıda hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi.

 

Şehit olan taksicinin öğle saatlerinde cenaze merasimine katıldıklarını dile getiren Yılmaz, "TUSAŞ'ın Ankara'daki tesislerine geçtik. Meclis Başkanımız, bakanlarımız, çok sayıda milletvekilimizle birlikte geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Az önce değerli başkanımızın dediği gibi TUSAŞ'ta çalışanları, savunma sanayimizin kahraman çalışanlarını çok daha motive gördük" diye konuştu.

Etiketler