SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ziya Selçuk sessizliğini bozdu! Şahsıma atfedilen iddialar...

Ziya Selçuk sessizliğini bozdu! Şahsıma atfedilen iddialar...

04 Ocak 2022 Salı - 18:16




Eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sessizliğini bozdu. 'Mülakat puanlaması' iddialarına yanıt veren Selçuk, "Şahsıma atfedilen iddialara yönelik haberleri üzüntüyle karşılıyorum" dedi.





Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan affını isteyen eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, son günlerde hakkında çıkan 'mülakat puanlaması' iddialarına yanıt verdi.

Bakanlığı döneminde öğretmenlik mülakatı puanlaması ile ilgili iddialara yönelik sosyal medya hesabı üzerinden Ziya Selçuk şu yanıtı verdi:

"Bugün basında yer alan öğretmen ataması mülakatları hakkında şahsıma atıfla bahis konusu edilen haberleri üzüntü ve şaşkınlıkla karşılamaktayım.

'Olmayan bir Danıştay kararını, mülakatta artı eksi üç puan verilmesine ilişkin 'olmayan bir yazıyı paylaştığım iddiası tümüyle gerçek dışıdır. Kamuoyuna saygılarımla bildiririm..."

Öte yandan CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu, KPSS'den yüksek puan almalarına rağmen mülakatlarda aldıkları düşük puan nedeniyle atanamayan öğretmenlere yönelik bir takım iddialarda bulunmuştu. 


Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile görüşmek için Milli Eğitim Bakanlığı'na kadar giden Kılıçdaroğlu'nun içeri alınmaması konusunda eski MEB bakanı Ziya Selçuk'un payı olduğu öne sürülmüştü. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap