SON DAKİKA



Haber > Gündem > Zulüm bitene kadar devam

Zulüm bitene kadar devam

07 Mayıs 2014 Çarşamba - 10:05




BALYOZ davası sanıklarının avukatlarının başlattığı ‘Adalet Nöbeti’nin ilk gecesinde Anayasa Mahkemesi önünde sabahlayan Avukat Şule Nazlıoğlu Erol’a,





Erol, “Hiç uyumadık. Hava çok soğuktu. Sesimiz kısıldı. Isınmak için zaman zaman parkın içinde bulunan bekçi kulübesine sığındık. Anılar, üzüntüler paylaşıldı. Örneğin Murat Albay, AYM’ye açılan bu davaya çok umut bağlamıştı. Ama olmadı. Yanımızdan geçen insanlar araçlarını durdurup geldiler. Tatlı ikram ettiler. Bu ilgi bizi çok duygulandırdı. Adalet adına yapılan zulüm son buluncaya kadar eylemimizi sürdüreceğiz” dedi. Avukat Erol, kısa bir süre dinlenmek için nöbeti, eylem için İzmir’den gelen Avukat Murat Ergün’e devretti. Ergün de, “AYM’nin iş yükünün farkındayız. Ancak Twitter yasağına ilişkin karar bir hafta gibi kısa bir sürede verildi. Twitter kuşu bir haftada serbest kaldı. Bizim için neden aynı hassasiyet gösterilmiyor” diye konuştu. Bu arada, AYM’de Balyoz davasına ilişkin 240 başvuru bulunuyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap