SON DAKİKA
SON DAKİKA

Güzel Haber

Güzel Haber ile ilgili tüm haberleri, son dakika Güzel Haber haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Güzel Haber haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Güzel Haber Haberleri

Kira, nakliye desteği! Tutarlar belli oldu, hazirana kadar sürecek
Gündem
Kira, nakliye desteği! Tutarlar belli oldu, hazirana kadar sürecek

Güzel haberi Bakan Pakdemirli duyurdu. Devlet desteği sağlanıyor. Kira ve nakliye desteği yapılacak. Ödeme tutarları belli oldu. Başvurular 30 Haziran 2022'ye kadar devam edecek. Lisanslı depolarda muhafaza edilen ürünlere ödenecek kira, nakliye ve analiz desteklerinin tutarları belirlendi. Bakan Pakdemirli'nin Twitter'dan duyurduğu destek ödemelerinde başvurular 30 Haziran 2022'ye kadar sürecek.

14 Kasım 2021, 14:56
Kredi fırsatı! 2,5 yıl geri ödemesiz, 12 yıl vade imkanı
Ekonomi
Kredi fırsatı! 2,5 yıl geri ödemesiz, 12 yıl vade imkanı

Güzel haber geldi. Yeni kredi kararı. İmzalar atıldı. Kredi kullanmak isteyenler için büyük fırsat teşkil ediyor. Kredi çekenler 2.5 yıl hiçbir ödeme yapmıyor. 2,5 yıl geri ödemesiz kredi fırsatı uzun vade imkanı ile de öne çıkıyor. Kredi paketinde 12 yıl vade imkanı bulunuyor. Türkiye Kalkınma Bankası harekete geçti. Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, Japon Uluslararası İşbirliği Bankası (JBIC) ile 170 milyon dolar tutarında "yeşil" temalı "Green III" kredi anlaşması imzaladı.

29 Mart 2021, 13:51
İş arayanlara müjde! 2 bin 500 kişi istihdam edilecek
Yaşam
İş arayanlara müjde! 2 bin 500 kişi istihdam edilecek

Güzel haberi bakan duyurdu. İstihdam müjdesi geldi. Yüzlerce kişi için iş kapısı olacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın Kilis'te 43 bin metrekare alan üzerinde 13,5 milyon liralık yatırımla kurulacak Tekstilkent'te yaklaşık 2 bin 500 kişinin istihdam edileceği müjdesi, kentte büyük memnuniyetle karşılandı.

24 Ocak 2021, 12:57

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap