A+ A-
Yorum
10

Kadıköy’de Demirspor fırtınası esecek

Yayın Tarihi: 08.08.2024 - 16:35
TRENDYOL Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe’ye konuk olacak Adana Demirspor, Kadıköy’e 3 puan için gidiyor.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getiren Murat Sancak, “Ligin en deneyimli ekiplerinden birisi ile karşılaşacağız. Ancak oyuncularıma güveniyorum. Cumartesi akşamı Kadıköy’de, kazanmak ve iyi futbol oynamak için sahada olan bir Adana Demirspor olacak. Tribünlerin dolu olması oyuncularımızı daha fazla motive eder. Adana Demirspor ligin rengi oılmayı sürdürecek” ifadelerini kullandı.


Adana Demirspor ile Fenerbahçe 41. Randevuda


Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında deplasmanda mücadele edeceği Fenerbahçe ile ligde 41. kez karşı karşıya gelecek.
Trendyol Süper Lig’in 2024/25 sezonunun haftasında Adana Demirspor, 10 Ağustos Cumartesi saat 21.45’te deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacak.


41. RANDEVU


Fenerbahçe ile Adana Demirspor ligde 40. kez mücadele edecek. Geride kalan 40 maçta Mavi-Lacivertliler 5 kez galibiyet elde ederken, Sarı-Lacivertliler 23 kez hanesine 3 puan yazdırdı. 12 müsabaka ise beraberlikle noktalandı. Fenerbahçe’nin 80 golüne, Adana Demirspor 32 golle yanıt verdi.


HOCALAR İLK KEZ LİGDE BOY GÖSTERECEK


Adana Demirspor'un yeni hocası Michael Valkanis ve Fenerbahçe'nin teknik sorumlusu Jose Morinho ilk kez Süper Lig'de bir takımın başında sahaya çıkacak. İki teknik adam da ellerindeki en iyi 11 ile sahaya çıkıp taraftarlarına 3 puan ile merhaba demek istiyor.


FENERBAHÇE YORGUN


Bu maç öncesi Avrupa'da 3 maça çıkan ve son maçını, maç gününden 4 gün önce oynamış olacak Fenerbahçe'de sakat ve henüz form tutmamış oyuncuların yanı sıra, takımda bir yorgunluk hakim. Yeni yapılan transferlerini henüz takıma monte edememiş olan Fenerbahçe karşısında Adana Demirspor'un puan veya puanlar kazanacağı düşünülüyor.