SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Web TV > Masum Türker; ‘Türkiye altın çağını yaşayacak’

Masum Türker; ‘Türkiye altın çağını yaşayacak’

14 Aralık 2018 Cuma - 10:29




Siyasetçi, gazeteci, ekonomist Masum Türker Trabzon’da konferans verdi...





‘Ekonomide Dijitalleşme Çağında Türkiye’de Vergi ve Muhasebe Düzeninin Geleceği’ adlı konferans için Ekonomiden sorumlu Devlet eski Bakanı Masum Türker Trabzon’dan Türkiye’nin 2050’lili yıllarda altın çağını yaşayacağını söyledi

‘Ekonomide Dijitalleşme Çağında Türkiye’de Vergi ve Muhasebe Düzeninin Geleceği’ adlı konferans için Ekonomiden sorumlu Devlet eski Bakanı Masum Türker Trabzon’a geldi. Karadeniz Teknik Üniversitesi İdari İktisadi Bilimler Fakültesi amfisinde gerçekleşen konferansa çok sayıda öğrenci ve akademisyenlerle birlikte sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Konferansa konuşmacı olarak katılan siyasetçi, gazeteci ve ekonomist Masum Türker, dünyadaki gelişmelere göre bakış açılarının gelişmesi gerektiğini söyleyerek katılımcılardan her daim gündemi takip etmelerini istedi.

 

ASELSAN’DAKİLER ÖLDÜRÜLDÜ

Masum Türker, yeni dünyanın bir bileşeni olabilmek için eski bilgilerle hareket edilemeyeceğini belirtirken aynı zamanda geçmişini unutanının geçmişi yeniden yaşayacağını da söyledi. Çarpıcı bilgiler paylaşan Türker, “2050’lili yıllarda 3. Dünya Savaşı çıkacağı ihtimaller üzerinden söyleniyor ve yine bu yıllarda Türkiye’nin altın çağını yaşayacağı ifade ediliyor. Bunları niye söylüyorum? Türkiye şimdi dijital alanında çok iyi durumdadır. Hatta öyle ki bunun için ASELSAN’daki genç arkadaşlarımız öldürüldü. Çünkü kaynak kurutulmak istendi. Dijitalleşmede Türkiye ön plandadır” dedi.


ABD’DE ALTINIMIZ YOK

‘Küreselleşme dünyanın jandarmalığını yapanlardır’ diyen Türker, “Kimdir bu jandarmalar? Bir Pentagon, iki Hollywood, üçüncüsü süper ekonomik güçler, dördüncüsü sosyal medyadır. Bunlar küresel dünyayı yöneten unsurlardır. Küresel dünyayı değişim unsurları ile kontrol altında tutmaktadırlar. Bunu yapmanın en iyi yolu dijital dünyayı yönetmektir. Türkiye’yi ekonomik kuşatma altına almışlardır ve bunu da dijitalden duyuruyorlar. Fakat Türkiye 2018’in Şubat ayına kadar ABD’de olan tüm altınlarını almıştır. İstedikleri kadar ambargo uygulamakla tehdit etsinler, Türkiye’nin ABD’de 1 gram altını yoktur” ifadelerine yer verdi. Konferansın ardından Sosyal Bilimler Enstitüsü Masum Türker belge ve hediye takdim etti.

Haber: Meryem AKGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap