SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Web TV > Okay Yokuşlu basın toplantısı

Okay Yokuşlu basın toplantısı

08 Temmuz 2016 Cuma - 15:42




Okay Yokuşlu Basın Toplantısı düzenledi





Trabzonspor oyuncularından Okay Yokuşlu, bugün basın mensuplarının karşısına çıktı ve soruları yanıtladı..

İlk olarak konuşan Okay, "Çalışma alanımız gayet güzel sahamız var. Takımın içi iyi. Daha aramıza katılacak olan arkadaşlar oyuncular olacaktır. Şuan gayet iyi. Bulunduğumuz ortam gayet güzel ortam haline getirmeye çalışıyoruz. Her şey olumlu..." dedi. 

GEÇEN SENE TRABZONSPOR BEKLENTİLERİN UZAĞINDAYDI. BU SENE GEÇEN SENENİN İZİNİ ORTADAN KALDIRABİLECEK Mİ?

 Gelecek avuçlarımızın içinde olan. Geçmişe yapabileceğimiz bir şey yok. Ders alıp unutabiliriz. Yönetimimizle, hocamızla, futbolcu arkadaşlarımızla çalışanlarımızla hep beraber gayet iyi ortamdayız. Önümüze odaklandık. Bizi güzel bir sezon bekliyor. İyi çalışıyoruz. Takımda ki arkadaşlık seviyemiz iyi. Dediğim gibi önümüze değiştirebiliriz. Şuan da bunun için çalışacağız.

 GEÇEN SENE İSTEDİĞİN PERFORMANSI ORTAYA KOYAMADIN. BU SEZON NASIL BİR PERFORMANS İZLEYECEK, TRABZONSPOR TARFTARLARI?


Trabzon’a bir kaç gün önce gelmiştim. Ben kendime güveniyorum. Yeteneklerime, oyunuma güveniyorum. Geçen sene bazı inişli çıkışlı performansım vardı. Milli takımı yakalamıştım. Turnuvada yer alamadım. Ersun Hocamızın gelişi ile birlikte gayet iyi çalışıyorum. Benim de hedefim A milli takıma gitmek ve orada kalıcı olmak. Takımıma katkı sağlamak. Bunun için çalışıyorum. 

MİLLİ TAKIM KADROSUNDA VARDIN. ANCAK GİDEMEDİN. MİLLİ TAKIMIN EURO2016 PERFORMANSINI NASIL BULDUN?

Sonuçta biz performans göstermekle yükümlüyüz. Milli takıma gittiğimde dönemde bunu hak ettiğimi biliyorum. Ondan sonra ki dönemde takım olarak da bireysel olarak biraz daha düşmüştü performansımız. Çağırmaması Fatih Hocanın tercihi. Takımın performansıyla ilgili çok şey yazıldı çizildi. Herkesin kendi düşüncesi. Yeterince şeyler söylenmiştir. Ben bir şey söylemek istemiyorum. ERSUN HOCA, SİZDEN NE İSTİYOR? Hocamız geldiğinden beri belli bir oyun anlayışı var. Bunu ilk günden beri yansıtıyor. Sahada gerçekleştirmek için kondisyon yüklemesi yapmamız lazım. Onu yapıyoruz. Gayet sıkı çalışıyoruz. Saha antrenmanlarında onun dediklerini yapmaya çalışıyoruz. Agresif, mücadelesi oyun yapısına sahip. Bu sene öyle bir takım izleyebiliriz.

YENİ STADIN AÇILMASI SANA NE HİSSEDECEK?

Yeti stadımızla beraber kulübümüzün cehresinin değişeceğini düşünüyorum. Yeni bir atmosfer. Taraftarlarımız da bizi burada yalnız bırakmamalarını istiyorum. Kalbi bizle atan milyonlarca taraftarımız var. Biliyoruz farkındayız. Onun için çalışıyoruz. İnşallah önümüzde ki sezon yeni stadımızla birlikte onlar bizi destekler ve biz de onlara layık olmaya çalışıyoruz.


 İDMANLAR YORUCU GEÇİYOR MU?

 Yorulduğumuz doğru. Ama yorulmamızın karşılığını sezon içinde alacağız. Çünkü çok iyi çalışıyoruz. 2 idman normalde bazen 3 idman. Sabah kalkıyoruz. Tuna nehrinin yanında koşularımızı yapıyoruz. Sıkı  çalışıyoruz. Bunun kesinlikle geri dönüşü olacaktır. Ersun hoca da görüyordur ama kimse şikayetçi değil. Herkes iyi olmak istiyor. Herkes çalışıp kendini yukarı çekmek istiyor. Bu yüzden bu çalışmaların bize yukarı çekeceğini inanıyorum.

TAKIMDA AĞABEYLİK ROLÜ ÜSTLENEN OYUNCU VAR MI?

Ağabeylik rolü genç oyuncu sayısı fazla. Kaptanımız burada değil. Mustafa Yumlu, Uğur Demirok var. Bunlar yaşı büyük tecrübeli oyuncular. Onlarla beraber... Sadece onlara değil bize de görev düşüyor. Sonuçta yaş önemli ama tecrübe de önemli. Bende senelerdir futbol oynuyorum. Onlara göre sorumluluklarım biraz daha fazla olsa da bu işi hep beraber kavramak zorundayız. Ağabeylik rolünü üstlenen Uğur abi, Mustafa abi, Güray abi.. Ama herkes bu taşın altına elini sokmak zorunda. Genç arkadaşlarımız da sahipleniyoruz. Onlar da kendilerini iyi bir çalışma ortamında olsun, kendilerini geliştirsinler diye.. Hep beraber bu işi sahipleneceğiz..

HEDEFLERİN NELER?


 Benim hedeflerim, hem yakın hem de uzun vadede var. Şuna da yakın vadede olanı söylemek gerekirse Trabzonspor’da başarıl olup A milli takımda başarılı olmak. Ülkemizi temsil etmek. Orada kalıcı olmak. Yakın hedefim bu. Uzak hedefimi de zamanı gelince konuşuruz...

 

 

Okay Yokuşlu Basın Toplantısı düzenledi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap