SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > 30 yıllık soruna neşter!

30 yıllık soruna neşter!

18 Ağustos 2015 Salı - 08:59




Hopa Kemalpaşa Belediyesi yaptığı hizmetlerle göz dolduruyor. Kemalpaşa Belediyesi son olarak beldenin 30 yıllık su ihtiyacını giderecek projeye imza





Hopa Kemalpaşa belediyesi 30 yıllık su ihtiyacını giderecek projeye imza attı. Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, yaptığı hizmetler hakkında şu bilgileri verdi: “Kemalpaşa İçme suyu inşaatı kapsamında mevcut su depolarına ilaveten toplam 23 km. isale hattı ve Pilavtepe mevkiinde 200 m3’lük, Üçkardeş köyü mevkiinde 50 m3’lük, Barsbaylar mevkiinde 700 m3’lük ve Selimiye Mahallesinde 200 m3’lük olmak üzere toplam dört adet su deposunun temelleri atılmış olup, inşaatına başlanılmıştır. İçme suyu inşaat projesinin yaklaşık bir yıl içerisinde tamamlanması planlanmış olup, yapılan çalışma ile beldenin önümüzdeki 30 yıllık su ihtiyacı giderilmiş olacaktır.” Proje bedeli olarak 3,5 milyon TL tutan suyun 23 km’lik bir hattan geçeceğini belirten Akçiçek, “En büyük su deposu olan Barsbaylar mevkiinde kurban kesilerek projenin temel atmasını gerçekleştirdik. Büyük bir projeye imza attık. Kemalpaşa’da 30 yıl daha su ihtiyacı olmayacaktır. Bu projeyle beraber sadece su depoları yapmadık, birçok bağlantı yollarını da birleştirdik. Depoların olduğu yerlerde vatandaşın arazilerine yollar yaptık. Bizim hizmet anlayışımızda her kapıya hizmet götürmek genel prensibimizdir” dedi.

Turan ŞENTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap