SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ankara’ya yürüyelim

Ankara’ya yürüyelim

24 Kasım 2016 Perşembe - 08:31




Trabzon’da yapılan CHP’nin il Başkanlarının toplantısında konuşan CHP Rize İl Başkanının Konuşması toplantıya damga vurdu.





İktidar ve yandaşları tarafından ülke genelinde 'politik bir kavga süreci' yaşatılmaya çalışıldığına dikkat çekeen Rakıcı partililerine de uyarıda bulundu. Bu çıkışmalara karşı politik bir karşı koyuş ve mücadele hattı örülmesinin daha yararlı olacağına vurgu yapan Rakıcı, laik-demokratik cumhuriyet yanlısı unsurlarla bir araya gelinmesi ve parti olarak mücadelenin ortak akılla belirleyici ve yürütücüsü olunması gerektiğini vurguladı. Siyasi gelecek peşinde koşmak için yapılan bireysel faaliyetlerin partiye karşı yapılan en büyük ihanet olduğunu kaydeden Rakıcı, "Ben değil biz diyebiliyorsak iktidar olmak hiçte uzak değildir. Kamuoyu bizi bizden daha iyi izlemektedir. Ben varsam parti var, ben yoksam yok deyip, muhalefet etmekten tüm örgüt, üyeler, vekil ve yöneticiler vazgeçmelidir. Partimize emek veren tüm liderlerimiz de bulundukları yerden yürümeye başlasınlar. Hep birlikte, milyonlarla Ankara’da buluşalım" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap