SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Anne ve babanın rolü çok önemli!

Anne ve babanın rolü çok önemli!

21 Nisan 2017 Cuma - 12:12




Güneysu Kızılay-Şükrü-Nurten Topçuoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından “Otizmli Çocuklarda Özel Eğitim” konulu konferans düzenlendi.





Mustafa BAYRAK

Nisan ayı Birleşmiş Milletler tarafından bütün dünyada otizm farkındalık ayı etkinlikleri kapsamında Güneysu Kızılay-Şükrü-Nurten Topçuoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından  “Otizmli Çocuklarda Özel Eğitim “ konulu farkındalık konferans gerçekleştirildi. İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde Tohum Otizm Vakfı Eğitim Direktörü Prof.Dr. Bünyamin Birkan’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa, Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği başkanı Resul Usta, sivil toplum kuruluşları ve öğrenciler ve otizmli çocuklara sahip aileler katıldı. Birkan, Dünyada her 68 canlıdan 1’i otizmli olarak dünyaya  geldiğini söyleyerek, “Eğitimlerde anne- babanın rolünün aktif olmasını ve onları motive ederek sürece dahil edilmesi gerekir” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap