SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Arhavi’den yardım teşekkürü

Arhavi’den yardım teşekkürü

05 Eylül 2015 Cumartesi - 13:20




Artvin’in Arhavi Belediyesi, 24 Ağustos’ta ilçelerinde meydana gelen sel felaketi dolayısıyla Ortahisar Belediyesi’nin göndermiş olduğu iş makinesi, e





Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu Ortahisar Belediyesi’nin sağlamış olduğu desteğe şahsı ve Arhavi halkı adına minnettar olduğunu ifade ederek, zor günlerinde Ortahisar Belediyesi’nin yanlarında olmasının kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini kaydetti. Böyle afetlerin bir daha hiçbir yerde yaşanmaması dileğini de ileten Hekimoğlu , “24 Ağustos 2015 tarihinde ilçemizde aşırı yağışlar sonucunda meydana gelen sel, toprak kaymaları ve taşkınlar sonucunda oluşan afet nedeniyle, ilçemize gerek iş makinesi ve gerekse ekipman olarak önemli destek sağladığınız. Bu zor günümüzde Ortahisar Belediyesi olarak yanımızda bulunarak bizleri ziyadesiyle mutlu ettiniz. Ortahisar Belediyesi sağlamış olduğu desteğe olduğunuz desteğinize şahsım ve Arhavi halkı adına minnettarız. Bir daha böyle bir afeti yaşamamak dileği ile başta şahsınız meslektaşım olmak üzere, emeği geçen tüm belediye çalışanlarınıza şükranlarımı sunar, teşekkür ederim” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap