A+ A-
Yorum
10

Arsin sahiline ‘Diriliş’ damgası

Yayın Tarihi: 10.07.2017 - 09:14 | Güncelleme Tarihi: 10.07.2017 - 09:13
Trabzon Arsin sahilinde Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen’in de katılımıyla hizmete açılan Diriliş Kafe eşsiz manzarası ve güler yüzlü personeli ile ko

Trabzonlu ortaklar Gündoğan Dervişoğlu ve Mustafa Keleş’in girişimiyle Arsin sahilinin en güzel noktalarından birinde misafirlerine kaliteli hizmet sunacak olan Diriliş Kafe’nin resmi açılış töreni gerçekleştirildi. Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Belediye Başkan Yardımcısı Farabi Hacıhasanoğlu, Arsinspor Başkanı Kamil Ustaömer, yanı sıra birçok protokol üyesinin de bulunduğu açılış töreninde keyifli anlar yaşandı. Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen açılış töreni sırasında yaptığı konuşmada, “Genç kardeşlerimizin Arsin için hizmete sundukları bu mekanda hayırlı kazançlar elde etmelerini dilerim. Allah utandırmasın” dedi.

KALİTELİ HİZMET SUNACAĞIZ

Diriliş Kafe’nin ortaklarından Gündoğan Dervişoğlu, eşsiz manzarasıyla konuklarına en iyi şekilde ve en kaliteli hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirterek, “Arsin sahilinin bu gibi mekânlarla canlandırılması gerekiyor. Bu şekilde sahil şeridimizi daha da güzelleştirerek insanlara iş hayatlarının dışında dinlenebilecekleri ve kendilerini mutlu hissedebilecekleri mekânlar sunmuş oluyoruz. Bu mekân belediyemiz tarafından yapılmıştı ve boş kaldığı 5 yılın ardından biz burayı ihale ile aldık. Elimizden geldiğince her şeyin en güzelini yapmaya çalışacağız. Arsin’imize, Trabzon’umuza, Karadeniz’imize çok güzel bir hizmet sunacağız. Balık ekmek üzerine kurduğumuz bu mekâna gelen konuklarımıza gerekli tüm ürünleri sunacağız. Sıcak soğuk içecekler, dondurma, aperatif yiyecekler de bunu takip edecek. Kış için farklı bir konsept oluşturacağız. Halkımıza da devletimizin yaptığı bu yatırımlara sahip çıkması yönünde çağrıda bulunuyorum. Yalnızca benim mekânımı değil sahildeki tüm mekânları canlı tutmalarını isterim” ifadelerini kullandı.