SON DAKİKA



Haber > Artvin > Artvin’de Doğa Severlerin Zor Anları

Artvin’de Doğa Severlerin Zor Anları

27 Haziran 2024 Perşembe - 10:09




Fırtınaya Mençuna Şelalesi'nde yakalanan doğa severlerin zor anları





Artvin’in Arhavi ilçesinde bulunan 90 metre yüksekliğindeki Mençuna Şelalesi'nde fırtınaya yakalanan iki arkadaşın zor anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Artvin'in Arhavi ilçesinde bulunan ünlü Mençuna Şelalesi, dün yaşanan ani fırtına ve şiddetli yağışla birlikte adeta çoştu. Bu sırada şelaleyi Bursa'dan gezmeye gelen iki doğa sever zor anlar yaşadı.

Bursa’da yaşayan ve esnaflık yapan Coşkun Topsaç, bayram tatilini geçirmek üzere memleketi Arhavi’ye gitti. Kente etkili olan sağanak yağış ve rüzgar nedeniyle Coşkun Topsaç, Mençuna Şelalesi'nin fırtına altındaki halini merak edince, arama kurtarma eğitmeni olan kuzeni Halil Topsaç ile birlikte şelalenin yolunu tuttu.

Gördükleri manzara karşısında hayranlık duyan kuzenler, bir yandan da zor anlar yaşadı. Mençuna Şelalesi'nin eşsiz manzarasının tadını çıkaran kuzenler, cep telefonlarına o anları kaydederek doyasıya eğlendiler. Çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldıktan sonra büyük ilgi gördü.

İHA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap