SON DAKİKA



Haber > Artvin > Tuncay Tolga Özcakmak: İmamoğlu Türk Siyasetinin Geleceğidir

Tuncay Tolga Özcakmak: İmamoğlu Türk Siyasetinin Geleceğidir

29 Haziran 2024 Cumartesi - 10:47




CHP'nin son dönemde yıldızı parlayan isimlerinden biri olan Tuncay Tolga Özcakmak'tan önemli açıklamalar...





31 Mart yerel seçimlerinde CHP Beykoz Belediye Başkan aday adayı olan başarılı çalışmaları ile büyük beğeni kazanan aday gösterilmemesine rağmen Beykoz'da seçimi kazanmak için mevcut belediye başkanından daha çok çalışan Artvin Arhavili Tuncay Tolga Özcakmak önemli açıklamalar yaptı 

Artvinli baba Rizeli annenin  ilk çocukları olarak Trabzon'da dünyaya gelen aynı zamanda Of ilçesinin damadı olan Tuncay Tolga Özcakmak İstanbul Beykoz Belediye Başkan aday adaylığı seçimlerinde Karadenizli seçmenlerin büyük desteğini almıştı.. Beykoz"da "evin çocuğu bizim uşak"lakabı  gònülleri kazandi... Vatandaşlarla kurduğu diyaloglar sosyal medya paylaşımları ev ve esnaf ziyaretleri ile Beykoz'da çalmadık kapı bırakmayan Tolga Özcakmak  yerel seçim sürecinde herkesimin takdirini toplamıştı.. 

Adayı olmamasına rağmen partiye küsmeyen mücadeleye devam eden Özcakmak "Bireylerin kişisel ego ve hırsları değil toplumun beklentilerini ve talepleri önemlidir.Biz bu yola baş koyduk.Yerel seçimlerinde açık ara birinci olduk.Partimiz adım adım iktidara yürütmektedir" dedi..

Îstanbul Büyüksehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Türk siyasetinin geleceği ve umudu olduğunu belirten Özcakmak" Ülkemizde ekonomik sorunlar başta olmak üzere yaşamın her alanında yığınla sorun var. En önemli sorunda vatandaş umudunu ve güveni kaybetti.CHP işte tam bu noktada can simidi olarak devreye girdi halkımızın desteğini aldı almaya da devam ediyor" şeklinde konuştu 

Îstanbul Büyüksehir Belediye sinde kısa zamanda yetkin ve hak ettiği önemli bir göreve gelmesi beklenen Artvinli hemşehrimiz Tuncay Tolga Özcakmak TBMM çatısı altında yıllarca danışmanlık yaptı yerel yönetimlerde görev aldı bürokraside deneyim kazandı..

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap