SON DAKİKA



Haber > Artvin > Artvin'de tasarruf tedbirleri toplantısı düzenlendi

Artvin'de tasarruf tedbirleri toplantısı düzenlendi

27 Mayıs 2024 Pazartesi - 17:19




Artvin'de tasarruf tedbirleri toplantısı Vali Cengiz Ünsal başkanlığında düzenlendi.





Artvin Valisi Cengiz Ünsal’ın başkanlığında düzenlenen "Tasarruf Tedbirleri Konulu Değerlendirme" toplantısı, Valilik Çoruh Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, vali yardımcıları, kaymakamlar ve çeşitli kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan 2024/7 Sayılı Genelge kapsamında uygulanacak tasarruf tedbirleri ele alındı. Katılımcılar, genelge doğrultusunda yapılacak çalışmaları ve alınacak önlemleri değerlendirdi.

artvin2.jpeg

Vali Ünsal, toplantıda yaptığı konuşmada, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması gerektiğini vurguladı. "Tasarruf tedbirleri, kamu harcamalarının kontrol altında tutulması ve israfın önlenmesi açısından büyük önem taşıyor," dedi. Belediye Başkanı Erdem ise yerel yönetimlerin bu tedbirlere uyum sağlaması için gereken adımların atılacağını belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap