SON DAKİKA



Haber > Artvin > Gönüllere talibiz!

Gönüllere talibiz!

10 Şubat 2018 Cumartesi - 10:23




İYİ Parti Artvin teşkilatı basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada konuşan İl Başkanı Filiz Akyüz, “Çalışmalarımız ile birlikte tüm gönüllere tali





İYİ Parti Artvin İl Teşkilatı, Artvinli basın mensuplarıyla bir araya geldi. Partisinin çalışmaları hakkında bilgi veren İl Başkanı Filiz Akyüz, hafta sonu yoğun bir şekilde kongrelerini tamamlayacaklarını ifade etti. Artvin’de hızlı bir şekilde teşkilatlanmasını tamamladıklarını ve bunun kendileri için gurur verici olduğunu belirten Akyüz, bunu il teşkilatı olarak birlikte başardıklarını belirtti. Teşkilatlanmanın ardından kongre sürecine geçtiğini ifade eden Akyüz, partimizde yönelik engellemeler yer aldı. Büyük baskılar vardı bu sorunların üstesinden hep birlikte geldik dedi. Akyüz, “Zaman açısında sıkıntı yaşadığımız için iki gün içerisinde kongrelerimiz yapmak zorundayız. Hayırlısıyla bu kongrelerimizi tamamlayıp daha sonra genel merkezin kongresi var onu bekleyeceğiz. Gönüllere talibiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap