SON DAKİKA



Haber > Artvin > Kaldığımız yerden devam ediyoruz!

Kaldığımız yerden devam ediyoruz!

21 Aralık 2017 Perşembe - 17:18




Yeşil Artvin Derneği Başkanı Nur Neşe Karahan, “Cerattepe’deki madencilik çalışmaları karşı çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi





Yeşil Artvin Derneği geçtiğimiz günlerde 12.Genel kurulunu gerçekleştirdi.Genel kurulda seçilen yönetim ilk toplantısını  yapan başkan ve yönetim listesini belirledi.Yeşil Artvin Derneğinde gerçekleşen toplantıya Nur Neşe Karahan, Nursal Bülbül, Bedrettin Kalın, Hikmet Çelik, Erdem Karslıoğlu, Hasan Yüksel, Yaşar Turgut, İrfan Kuzu katıldı.

GÜVEN TAZELENDİ

Toplantıda yeni yönetim kurulu belirlendi.Nur Neşe Karahan, yeniden başkan seçilirken ardından görev dağımı yapıldı. Toplantıda başta Cerattepe olmak üzere ilimizde yaşanan çevre sorunları için karşı yapılacak olan faaliyetler değerlendirildi. Nur Neşe Karahan, Yeşil Artvin Derneği yönetimi olarak göreve gelmelerinin bilinci içinde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI

Karahan, “Artvin’in en büyük sorunu olan Cerattepe’deki madencilik çalışmaları karşı bütün kararlılığımızla çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.Daha sonra dernek yeni yönetim ilk toplantısında önemli kararlar alarak önümüzdeki günlerde bu faaliyetleri uygulamak için çalışmalara başladı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap