SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Başkanı başkanlar yalnız bıraktı

Başkanı başkanlar yalnız bıraktı

08 Şubat 2014 Cumartesi - 09:12




Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, eniştesinin cenazesinde vefasızlığın en somut örneğini yaşadı. Törene Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu





Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, önceki gün vefat eden teyzesinin kızının kocası Kamil Aktürk’ü son yolculuğuna uğurladı. Yomra Yenicami’deki cenaze töreninde gözler siyasileri ve belediye başkan adaylarını aradı. Ancak cenazeye CHP, MHP ve diğer partililerden ne kimse katıldı ne de çelenk gönderdi. Gümrükçüoğlu’nun acılı gününde yanında sadece Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Trabzon Belediyesi Başkan yardımcılarından Ergin Aydın ve Nusret Onur vardı. Cenazeye katılmayan AK Partili belediyeler ise Akçaabat, Tonya, Of, Düzköy, Hayrat, Çarşıbaşı, Arsin, Sürmene, Araklı ile AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve Trabzon milletvekilleri.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap