SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Samsun'da 6 kişinin yaralandığı silahlı çatışmada 2 kişi tutuklandı

Samsun'da 6 kişinin yaralandığı silahlı çatışmada 2 kişi tutuklandı

25 Haziran 2024 Salı - 09:25




Samsun'da iki grup arasında çıkan ve 6 kişinin yaralandığı silahlı çatışmayla ilgili gözaltına alınan 9 kişiden 2'si mahkemece tutuklanırken, 3'ü adli kontrol şartıyla olmak üzere 7 kişi ise serbest bırakıldı.





Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir restoran önünde önceki gece iki grup arasında çıkan tartışma karşılıklı silahlı çatışmaya dönüşmüştü. Olayda her iki taraftan toplam 6 kişi tabancayla yaralanmıştı. Yaralılar, ambulanslarla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Polis olayla ilgili aralarında yaralıların da bulunduğu 8 kişiyi gözaltına alırken, bugün 1 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan toplam 9 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. B.K., M.Y., M.B. ve C.Y. savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakılırken, G.K., S.Ç. ve M.O.Ç. mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Nöbetçi mahkemeye ifade veren S.K. ve A.O. ise tutuklanarak Samsun T Tipi kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

İHA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap