SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Başkan eski anılarını tazeledi

Başkan eski anılarını tazeledi

30 Ocak 2014 Perşembe - 15:26




Trabzon Belediye Başkanı ve Büyükşehir belediye başkan adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of ilçesini ziyaretinde eski anılarını tazeledi.





Of’lu vatandaşlar ilçelerini ziyaret eden doktorları ve şimdiki Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu bağırlarına bastı. Ak Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu ve Ak Parti ilçe başkanı Hakan Terzioğlu ile Of’ta vatandaşları ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu 5 yıl hekimlik yaptığı Of’ta tedavi ettiği hastaları ile karşılaşması duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Doktorlarını karşısında gören vatandaşlar Başkan Gümrükçüoğlu’na sarılarak, “Siz bizim doktorumuzsunuz. Hekimliğiniz sırasında Of’a güzel hizmetler verdiniz. Büyükşehir belediye Başkanlığında da aynı güzel hizmetlerinizin devam edeceğine inanıyoruz. Sizi böyle dimdik ayakta görünce bizde daha güçleniyoruz” ifadelerini kulandılar. İşyerlerini de ziyaret ederek destek isteyen Başkan Gümrükçüoğlu, “Of’ta Başkan adayımız Salim Salih Sarıalioğlu için desteğinizi istiyoruz. Büyükşehirle birlikte hizmetkarlığa devam etmek için desteğinizi istiyoruz” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap